OFERTA BMW i3.

AVANS 1.975 € ŞI RATĂ 397 €/ LUNĂ + TVA.


Preţul de vânzare: 39.508 € + TVA
Prima plată în avans: 1.975 € + TVA
Perioadă de finanţare: 36 luni
Valoare reziduală: 48%

ECOTICHET 45.000 LEI.
*Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024. Ofertă valabilă prin Programul naţional de finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.
Cere o ofertă
 

ARHITECTURA LIFE + DRIVE = SUSTENABILITATE.


BMW i3 este prima maşină de serie cu structura din fibră de carbon. Noua arhitectură Life-Drive combină structura de siguranţă din fibră de carbon cu un şasiu din aluminiu. CFRP (fibră de carbon ranforsată cu plastic) este un material 85% reciclabil, de 4 ori mai rezistent decât aluminiul şi de 5 ori mai rezistent decât oţelul. Structura CFRP asigură disiparea energiei de impact în cazul unui accident minor, protejând caroseria la deformări.
 

BATERIE HV CU 8 ANI GARANŢIE.

Bateria High Voltage Litium Ion este structurată în 8 module a câte 12 celule, ce pot fi înlocuite parţial în cazul unei scăderi de randament.
 • Putere nominală: 42 kWh;
 • Capacitate: 120 Ah;
 • Autonomie medie reală: 270 km;
 • NEDC maxim: 380 km*;
Timp de încărcare 0 - 80%:
 • Priză normală, 2,2 kW: 15h;
 • BMW i Wallbox AC 7,4kW: 4.5h;
 • BMW i Wallbox AC 11kW: 3.15h;
 • Staţie de încărcare DC 50kw: 45 min;

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Grup West Premium te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Grup West Premium S.R.L., Oradea, Calea Clujului Nr. 300, office@bmw-grupwest.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.