BMW X4 îmbină aspectul estetic al unui automobil coupé cu dinamica remarcabilă a modelelor BMW X.

DESIGN EXTERIOR.

Dinamica BMW X4 este evidentă imediat ce îl vezi. În partea frontală, BMW X4 are postură solidă, grilă a radiatorului puternică şi prize de aer mari. Farurile rotunde duble sunt disponibile opţional cu tehnologie LED integral. Barele de protecţie sportive, arcadele roţilor extrem de puternice şi linia lată a umerilor subliniază şi mai mult genele X ale acestui sports activity coupé. Privit din lateral, ies la iveală contururile dinamice ale liniei plafonului coupé şi linia de design caracteristică formată din două părţi. În partea din spate, spoilerul cu aspect puternic şi luminile LED completează aspectul dinamic al automobilului.

DESIGN INTERIOR.

Poziţia înălţată a scaunelor BMW X4 oferă perspectivă perfectă asupra interiorului exclusiv. Volanul sport îmbrăcat în piele din echiparea standard şi schimbătorul de viteze în formă sportivă conferă impresie de dinamism, într-o clipă. Forma specială a panoului de instrumente şi Control Display-ul de dimensiuni mari îl aşează pe conducătorul auto în centrul acţiunii. Interiorul BMW X4 are un aer spaţios, ordonat. Deşi bancheta din spate dă impresia că este pentru două persoane şi păstrează astfel caracterul coupé, există de fapt spaţiu pentru trei pasageri, cu mult spaţiu pentru zona capului.

BMW xDRIVE.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi pe cele mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control), automobilul rămâne stabil pe traseu. Răspunsul precis permite sistemului xDrive să distribuie putere în mod flexibil între cele două punţi, pentru aderenţă maximă. Astfel, xDrive îmbină avantajele oferite de tracţiunea integrală, stabilitatea direcţională şi siguranţa cu agilitatea caracteristică BMW.

SISTEM DE SUNET SURROUND HARMAN KARDON.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă experienţă audio comparabilă cu cea a unei săli de concerte. Un amplificator de 600 W cu egalizator digital şi egalizatoare reglabile individual garantează sunet de excepţie, de calitate maximă. Un total de 16 difuzoare fin calibrate – şapte pentru tonuri medii, şapte pentru frecvenţe înalte şi două difuzoare centrale pentru bas – asigură experienţă acustică specială în automobil, dublată de una vizuală, datorită inscripţiilor din aluminiu „harman/ kardon” din panourile portierelor faţă.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Grup West Premium te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale:

Maşina actuală:

*Notă de informare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.