LEASING OPERAŢIONAL PENTRU BMW SERIA 3

Un model inspirat de tehnologie şi de tradiţia legendară, adaptat perfect pentru viaţa urbană şi provocările fiecărei zile.

 

BMW vine cu o soluţie de finanţare sigură prin acest produs dedicat acum şi persoanelor fizice.

 

NOUL PRODUS DE FINANŢARE BMW: 449€ +TVA/ lună prin LEASING OPERAŢIONAL.

 

Alegerea ta devine mai simplă cu o plată lunară fixă, ce include costurile principale pe care le implică utilizarea unui automobil. Astfel, tu ai timp pentru tot ceea ce este important pentru tine, fără alte eforturi. In plus, la incheierea contractului ne ocupăm noi de revânzarea maşinii, iar tu poţi alege un nou model BMW.

 

 

ACCESIBIL.

 •  PRIN PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
 •  449€ FĂRĂ TVA/ 535€ CU TVA PE LUNĂ.
 •  ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 6.529€ FĂRĂ TVA/ 7769€ CU TVA.

 

 

SIMPLU.

ASIGURĂRILE CASCO

ȘI RCA, ROVIGNETA ȘI IMPOZITUL AUTO INCLUSE.

 

 

FĂRĂ STRES.

SERVICII DE REPARAŢII ŞI MENTENANŢĂ INCLUSE.

GARANŢIE 3 ANI.

 

 

FLEXIBILITATE.

POŢI ALEGE UN MODEL NOU LA FIECARE 3 ANI.

NOI NE OCUPĂM DE MODELUL VECHI.

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Grup West Premium te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Grup West Premium S.R.L., Oradea, Calea Clujului Nr. 300, office@bmw-grupwest.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  *Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L, destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 luni, cu prima rată majorată de 6.529 EURO plus TVA, respectiv 7769 EURO cu TVA inclus si urmatoarele 35 luni cu rată de 449 EURO fară TVA respectiv 535 EURO cu TVA si 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA, rovigneta şi impozit mijloace de transport. Oferta este disponibilă doar la dealerii BMW participanți, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la 31.12.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clientilor se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.