Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

RĂMÂI MEREU SPONTAN.

BMW X1 xLINE LA 29.980 € + TVA ŞI BONUS DE PÂNĂ LA 2.000 € + TVA LA TRADE-IN.

Orice aventură vine cu un element de spontaneitate. Te poţi bucura acum de BMW X1 xLine cu o serie de beneficii, echipamente opţionale şi servicii de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. BMW Financial Services vine în ajutorul tău cu soluţii de finanţare personalizate, astfel încât tu să decizi asupra perioadei de finanţare şi să ai control al ratelor. Cere o ofertă personalizată de la dealerul tău BMW preferat.

BMW X1 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.
Solicită o ofertă

RĂMÂI MEREU INDEPENDENT.

DESCOPERĂ EDIŢIA LIMITATĂ BMW X4 M PERFORMANCE.

În plus, îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW X4. Partenerii autorizați BMW pot prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017. Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. Poţi alege orice model diesel nou BMW (cu emisii de până la 130g per km) sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice.

BMW X4 M Performance cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.
Solicită o ofertă

RĂMÂI MEREU LOIAL VALORILOR TALE.

BMW X5. ÎMPARTE LA DOI CU DEALERUL TĂU BMW COSTUL ECHIPAMENTELOR OPŢIONALE, PÂNĂ LA 16.650 €, TVA INCLUS.

Acum îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW X5. Partenerii autorizați BMW pot prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017. Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. Poţi alege orice model diesel nou BMW sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice.

BMW X5 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.
Solicită o ofertă

RĂMÂI MEREU FERM PE CALEA TA.

BMW X6. ÎMPARTE LA DOI CU DEALERUL TĂU BMW COSTUL ECHIPAMENTELOR OPŢIONALE, PÂNĂ LA 16.650 €, TVA INCLUS.

Acum îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW X6. Partenerii autorizați BMW pot prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017. Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. Poţi alege orice model diesel nou BMW sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice.

BMW X6 cu bonus de până la 2.000 € + TVA la trade-in.
Solicită o ofertă

LA BMW GRUP WEST PREMIUM IARNA ÎNCEPE CU EXTRA AVANTAJE.

Acum ai 30% discount la amortizoare, 15% discount la componentele sistemului de suspensie și asigurare gratuită la anvelopele de iarnă pentru 3 ani.

Află mai multe de la dealerul tău BMW din Oradea.

Sună la dealer

ÎN CAZ DE ACCIDENT, EFECTUEAZĂ REPARAŢIA LA SERVICE-UL AUTORIZAT BMW GRUP WEST PREMIUM.

Este alegerea ta. Să alegi ce este mai bine pentru tine.


În cazul nefericit al unui accident, este dreptul tău să decizi unde să efectuezi reparaţia automobilului tău BMW şi nu a asiguratorului. Reparaţiile efectuate la service-ul autorizat BMW, Grup West Premium, asigură că în cazul unui eventual impact ulterior, automobilul tău va avea un comportament identic cu cel al unui vehicul nou.

În plus beneficiezi de:
  • Metode de reparaţie BMW autorizate, efectuate de specialiştii BMW certificaţi, cu peste 120 de ore training
  • Folosirea exclusivă a pieselor BMW originale, asamblarea perfectă a tuturor elementelor de caroserie
  • Identificarea corectă a tuturor deformărilor şasiului.
Solicită o ofertă

ROŢI DE IARNĂ BMW.

CÂT DE FRUMOASĂ POATE FI SIGURANȚA.

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât alegerea roților și pneurilor. Datorită roților de iarnă BMW, sunteți pregătit cum se cuvine pentru călătoriile în condiții de iarnă. Roțile și anvelopele atent testate oferă o siguranță optimă pe șoselele alunecoase și acoperite cu zăpadă și, în plus, conferă automobilului un aspect unic. Aflați cu un singur click ce roți de iarnă se potrivesc cel mai bine cu modelul dvs. BMW.

Configurează acum