Schimbarea poate fi uneori dificilă, la fel cum poate fi şi despărţirea de maşina pe care o conduci zi de zi, de mai mult timp. Însă priveşte partea bună a lucrurilor, schimbarea este mereu un pas înainte şi vine cu experienţe noi şi mult mai palpitante.
Prin programul BMW Trade-In foloseşti maşina actuală ca avans şi pleci acasă cu un model BMW cu care să poţi privi încrezător spre viitor. Alege modelele emblematice ale anului 2019, noile BMW Seria 3 sau BMW Seria 7. Înregistrează-te cu ajutorul formularului de mai jos şi te vom contacta pentru a-ţi povesti toate detaliile.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Grup West Premium S.R.L., Oradea, Calea Clujului Nr. 300, office@bmw-grupwest.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.