Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

 

A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale de vară. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment al verii. Aceasta va fi vara ta.

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ ŞI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

„Suntem mereu pregătiţi pentru soare.”

 

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

Interior BMW

Exterior BMW

Electronice BMW

Produse de îngrijire BMW

 

STARTER KIT BMW NATURAL AIR.

 
 
Cu starter kitul BMW Natural Air, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul călătoriei. Kitul conţine un suport reglabil pentru parfum şi un baton de parfum înlocuibil din gama de parfumuri răcoritoare Mountain View. Ataşează suportul pentru parfum de grila de ventilaţie a automobilului.
 
Află mai multe

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII DE VARĂ ORIGINALE BMW.

„Roţile mele: personalizate pentru vară.”

 

Exact cum îţi place: Gama noastră largă de roţi complete originale BMW de vară oferă opţiuni exclusive de design, în toate dimensiunile. Modelul tău BMW nu va beneficia numai de un upgrade vizual remarcabil, ci şi de o valoare de revânzare mai mare. În funcţie de roată, te vei bucura chiar de o îmbunătăţire a răspunsului dinamic datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului.

Roţi şi anvelope BMW

Accesorii BMW

 

 Service-ul BMW pentru roţi şi anvelope.

 
 
Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.
 
Fă o programare în service-ul BMW

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”

 

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

 

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

„Accentul meu special pe timp de vară.”

 

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance* îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

 

* Nu toate componentele prezentate sunt disponibile la momentul lansării pe piaţă. Folia prezentată nu face parte din programul de piese M Performance.

 

SERVICE BMW.

 

ÎNTREGUL DOMENIU DE APLICARE AL SERVICIILOR BMW.

 
 
Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.
 
Descoperă acum

 

BMW SERVICE INCLUSIVE.

 
 
Oferte personalizate pentru servicii de întreţinere pe termen lung, la preţ fix.
 
Descoperă acum

 

BMW SERVICE 5+.

 
 
Oferte atractive pentru modelele BMW mai vechi de cinci ani.
 
Descoperă acum

 

Aplicaţia My BMW.

 
 
O modalitate simplă de a gestiona programările de întreţinere şi de service este utilizarea aplicaţiei My BMW.
 
Descoperă acum
 

 SERVICE BMW.

 
 
Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.
 
Fă o programare online acum

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

 

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.

 

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

 

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează un partener BMW.

Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.

Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.