Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

 

A sosit sezonul cald şi, odată cu vremea însorită, vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Te aşteaptă să le descoperi. Bucură-te de drumuri şerpuite, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu accesorii originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de condus optimă, care, împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te vor duce în siguranţă la destinaţie. Pentru că fiecare moment trebuie savurat din plin, fără întreruperi, pentru ca tu să-l transformi în aventura ta.

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Suntem mereu pregătiţi pentru soare.

 

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

Interior BMW

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.

Spre produs

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

Ideală pentru călătoriile alături de cei mici. Geanta are o suprafaţă de protecţie împotriva murdăriei şi loviturilor şi se ataşează pe partea din spate a spătarului scaunului din faţă. Având diverse buzunare care se închid şi un compartiment separat pentru sticle, oferă mult spaţiu de depozitare, pentru toate tipurile de articole de călătorie. Este uşor de transportat şi se pliază.

Spre produs

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă BMW oferă o protecţie optimă pentru toate dispozitivele Apple iPad™ Pro de 11 inchi. Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apa.

Spre produs

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort.

Spre produs

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Acest covoraş pentru portbagaj BMW protejează în mod eficient portbagajul împotriva murdăriei şi umezelii. Marginile ridicate pe toate părţile covoraşului şi calitatea excepţională a materialului rezistent, antiderapant şi impermeabil oferă o protecţie optimă.

Spre produs

Exterior BMW

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titanium.

Această cutie portbagaj BMW modernă, în negru, poate fi încuiată şi creează un spaţiu de depozitare suplimentar de 420 de litri. Cutia portbagaj are o dimensiune generoasă, este uşor de montat pe suportul pentru plafon şi este compatibilă cu toate sistemele BMW de portbagaj pentru plafon.

Spre produs

Suport pentru plafon BMW.

Sistemul multifuncţional de portbagaj pentru plafon poate fi utilizat împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj BMW. Este incredibil de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor.

Spre produs

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul pentru biciclete cu montare în spate BMW Pro 2.0 a fost creat pentru a transporta în siguranţă două biciclete/biciclete electrice pe bila de cuplare a unui cârlig de remorcare BMW. Acest sistem de transport din oţel/aluminiu este uşor, dar foarte rezistent, are o capacitate maximă de încărcare de 60 kg.

Spre produs

Set extindere BMW pentru a treia bicicletă pentru suport pentru biciclete Pro 2.0.

Setul de extindere BMW completează suportul pentru biciclete cu montare în spate Pro 2.0 pentru cârligul de remorcare şi uşurează transportul unei a treia biciclete. Sistemul de transport constă dintr-o şină pentru biciclete suplimentară, împreună cu un braţ suport care conectează cadrele celei de-a doua şi a treia bicicletă.

Spre produs

Electronice BMW

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™.

Cablul adaptor cu mufe din metal solid facilitează plăcerea ascultării individualizate în maşină. Modelele Apple iPod™ sau iPhone™ compatibile pot fi integrate în maşină şi pot fi încărcate simultan. Astfel, adaptorul USB permite redarea cu uşurinţă a muzicii stocate pe dispozitiv prin intermediul difuzoarelor autovehicului.

Spre produs

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 constă într-o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Spre produs

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare de încărcare de maxim 2x3 amperi cu o putere maximă de 2x18 waţi permite o încărcare extrem de rapidă.

Spre produs

Staţie de încărcare universală wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită sistemului de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.

Spre produs

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR ORGANIC.

Soluţie de curăţare a geamurilor BMW cu extract de ghimbir organic face parte dintr-o gamă de produse de îngrijire sustenabile, Pure Care, inspirată de BMW i. Conţine ingrediente naturale şi îndepărtează eficient chiar şi murdăria persistentă de pe suprafeţele de sticlă şi de pe geamuri, fără a lăsa urme.

Spre produs

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

Roţile mele: personalizate pentru vară.

 

Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de accesorii originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Sunt confecţionate special pentru modelul tău BMW şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Pirelli şi Michelin). În funcţie de bicicletă, te poţi bucura chiar şi de performanţe îmbunătăţite: Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.

Roţi şi anvelope BMW

M-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.

Spre produs

M Performance Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante faţă: 9,5 J x 22 cu anvelope 275/35 R22 104 Y XL, jante spate: 10,5 J x 22 cu anvelope 315/30 R22 107 Y XL.

Spre produs

M Y-spoke de 21”, tip 741 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 9,5 J x 21, 275/40 R21 107 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 21, 315/35 R21 111 Y XL RSC în spate.

Spre produs

M Performance Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

Spre produs

M Performance Double-spoke de 18”, tip 796 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y RSC în spate.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5 ;J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

Spre produs

Accesorii BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant BMW include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.

Spre produs

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. De asemenea, graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Husele pot fi montate rapid şi uşor şi beneficiază de designul unic M Performance. Astfel, atât roţile complete pentru vară, cât şi cele pentru iarnă pot fi protejate cum se cuvine până la următoarea schimbare de roţi.

Spre produs

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

Fă acum o programare online

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.

 

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice.

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi permite încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă Mode 3. Automobilele BMW electrice şi hybrid pot fi încărcate mult mai rapid decât cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în orice ţară din Europa datorită conectorilor standard tip ECE.


Găseşte mai multe accesorii pentru încărcare

BMW Wallbox.

Staţia de încărcare de acasă. Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă îţi încarcă automobilul BMW repede, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. De asemenea, BMW Wallbox Plus poate fi controlat şi prin aplicaţia My BMW.


Găseşte mai multe accesorii pentru încărcare

Încărcător BMW flexibil rapid.

Flexible Fast Charger BMW este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set, poţi încărca acasă şi în deplasare la prize de uz casnic sau industrial. Lungimea totală a cablului este de 6 m. Capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F, Schuko, 10 A).


Găseşte mai multe accesorii pentru încărcare

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

 

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.

Spre produs

BMW M Performance Grilă frontală din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este confecţionată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.

Găsiţi mai multe accesorii

Covoraşe BMW M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil. Cu logo M şi inscripţie M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.

Spre produs

Capace BMW M Performance din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

Spre produs

Admisie de aer frontală

Maşina ta poate, în sfârşit, să respire: Admisiile de aer din fibră de carbon contribuie la aspectul unic, inspirat de sporturile cu motor, al părţii frontale a automobilului. Aspectul lor de înaltă calitate scoate în evidenţă aspectul sportiv şi exclusivist al automobilului. Ornamentele se potrivesc perfect cu designul barei-spoiler şi sunt în armonie cu restul componentelor exterioare confecţionate din fibră de carbon.

Spre produs

Abţibild cu inscripţie

Abţibildul cu inscripţia M Performance completează perfect folia pentru praguri laterale în Negru Frozen sau ataşamentul pentru praguri laterale în negru lucios. Atrage privirile tuturor şi sporeşte aspectul unic al părţii laterale a automobilului.

Spre produs

SERVICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Înscrie-te o singură dată. Economiseşte pe termen lung. Cu BMW Service Inclusive. Bucură-te de economii excelente cu pachetul nostru de service disponibil contra unei plăţi unice atractive. Pachetul nostru de service atractiv acoperă toate serviciile originale BMW contra unei plăţi unice şi îţi permite să economiseşti mulţi bani în comparaţie cu serviciile plătite separat.

Caută un partener de service BMW

BMW TELESERVICES.

Cu BMW Teleservices te bucuri de siguranţă maximă şi confort atunci când vine vorba de probleme de service. De la lucrări minore de întreţinere până la asistenţă rapidă în caz de accident şi avarie – datorită serviciilor BMW Teleservices şi BMW ConnectedDrive, nu trebuie să faci prea multe pentru a obţine întotdeauna asistenţa potrivită la momentul potrivit. Automobilul tău BMW recunoaşte automat nevoia şi transmite toate datele relevante despre automobil către specialiştii noştri. Asigurându-se că sunt luate întotdeauna măsurile corecte.

MY BMW SERVICE.

My BMW Service îţi oferă o gamă largă de servicii pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. Pornind de la programarea ta în service făcută online, la stabilirea comunicării dintre automobilul tău BMW şi aplicaţia My BMW în special, la acceptarea în service fără contact pentru a evita timpii de aşteptare şi Smart Video Communication pentru transparenţă maximă a lucrărilor de service. Ofertele noastre de servicii digitale sunt adaptate nevoilor şi dorinţelor tale.

my BMW Service

BMW SERVICE 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

Caută un service BMW

SERVICII BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

Descoperă-le acum

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

 

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.

 

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

 

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează un partener BMW.   Localizator parteneri BMW

Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.

Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.