Suntem mereu la dispoziţia ta: datorită reţelei noastre globale, există întotdeauna un partener BMW aproape de tine. Îţi oferim siguranţă maximă şi garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi sfaturi, în timp ce personalul nostru specializat va avea pentru tine cele mai bune recomandari pentru serviciile de finanţare care ţi se potrivesc.

BMW Service 5+

Pachete de service pentru modelele BMW mai vechi de 5 ani.

Service-ul profesionist nu trebuie să fie și scump.

Piese originale și servicii BMW la un preț atractiv all-inclusive.

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea și pasiunea pe care fiecare posesor le are pentru automobilul său. În semn de respect față de această relație specială, am creat campania BMW Service 5+ cu oferte de prețuri speciale pentru automobile BMW care au o vechime mai mare de 5 ani și sunt înmatriculate în România.


Poți vedea pachetele disponibile pentru automobilul tău făcând click pe buton.


Află mai multe

BMW SERVICE.

Calitate, eficienţă şi inovaţie - trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

Serviciile noastre includ:

Verificarea şi întreţinerea automobilului / Reparaţii mecanice şi electrice


Tinichigerie şi vopsitorie / Piese noi BMW Originale


BMW Service Inclusive / Recepţie activă în service


ACCESORII ORIGINALE BMW.

Lasă-te inspirat de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 1, BMW Seria 2, BMW X1 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 3, BMW Seria 4, BMW X3, BMW X4 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 5, BMW X5, BMW X6 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 6, BMW Seria 7 Află mai multe

SETURI DE ROŢI & ANVELOPE ORIGINALE BMW.

Niciun alt accesoriu nu are un impact atât de puternic asupra manevrabilității și a siguranței precum roțile și anvelopele. Calitatea superioară a anvelopelor originale BMW a fost aprobată și premiată cu simbolul ”stea”, și potrivită perfect cu șasiul și alte caracteristici specifice fiecărui model BMW. Anvelopele originale BMW cu marcajul ”stea” îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate, design, performanță și siguranță, și includ o asigurare gratuită. Află mai multe despre această asigurare, despre tehnologia inovativă runflat și despre sistemul de control al presiunii în anvelope, precum și despre eticheta UE.

Sportiv, dinamic, încrezător - experimentează varietatea roților originale BMW și găsește modelul preferat cu ajutorul configuratorului online.

Inclusiv asigurare gratuită a anvelopelor timp de 36 de luni.
Configurator roti

BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Financial Services s-a angajat să-ţi ofere ţie, în calitate de client BMW, tipul de produse, profesionalism şi servicii eficiente necesare pentru o tranziţie plăcută şi de neuitat de la showroom la şosea. Pentru că atunci când finanțezi un automobil BMW trebuie să te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, fără să pui presiune pe costurile lunare. Decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor cu BMW Financial Services.

Află mai multe

Protecția mediului reprezintă o preocupare importantă și mereu prezentă în tot ceea ce dezvoltăm: tehnologii, produse, servicii, procese de producție care folosesc energie regenerabilă. Respectăm angajamentul nostru de reînnoire a parcului auto la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care derulăm programul și în România. 

Îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil BMW. Partenerii autorizați BMW pot prelua automobilul, oferind la schimb un suport suplimentar de până la 2.000 € + TVA, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.
Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România. 

Poţi alege orice model diesel nou BMW (cu emisii de până la 130g per km) sau unul din modelele noastre plug-in hybrid sau electrice. 

În plus, pentru automobile electrice sau plug-in hybrid beneficiezi de programul "Rabla Plus"* cu un sprijin de aproximativ 4.500 € pentru un model plug-in hybrid sau 10.000 € pentru un model electric.

* Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019 derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu.